Casa Maca (Zuid Ibiza)

Casa Maca Ibiza
View Gallery 15 Photos
Casa Maca Ibiza
Casa Maca Ibiza
Casa Maca Ibiza
Casa Maca Ibiza
Casa Maca Ibiza
Casa Maca Ibiza
Casa Maca Ibiza
Casa Maca Ibiza
Casa Maca Ibiza
Casa Maca Ibiza
Casa Maca Ibiza
Casa Maca Ibiza
Casa Maca Ibiza
Casa Maca Ibiza
Casa Maca Ibiza

Hotspot 2019 van Ibiza!

Een van de hotspots van 2019 is toch wel het restaurant Casa Maca! Wat een idyllische locatie is dat zeg! Bij het restaurant is ook een hotel met 10 kamers en ligt in de heuvels van Can Palau niet zo ver van Ibiza stad (ongeveer 1,5 km er vandaan). Deze hotspot wordt druk bezocht door locals maar ook door toeristen. Het is zeker de moeite waard om daar met je gezin of met z’n tweetjes te gaan eten. Je eet in de open air en de sfeer is daar echt magisch…. Deze locatie staat bekend vanwege het spectaculaire uitzicht op de mooie groene heuvels maar je kunt ook zelfs de muren van Dalt Villa zien.

Het eten

Je kunt er ook heerlijk eten. Het vlees wordt bereid op de grill of je eet een lekker visgerecht. De biologische groente van de boerderij komt uit de tuin ernaast. Wil je niet dineren maar gewoon even lunchen?  Ook dat kan!

Kids

Voor de kinderen is er regelmatig op zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur een kidsclub. Zij zorgen voor spelletjes, knutselen of andere activiteiten.

Hotel

De accommodatie is een meer dan 300 jaar oude boerderij welke is verbouwd tot een hotel. Het boutique hotel heeft 10 kamers waarvan 8 junior suites en 2 luxe suites. Deze hebben allemaal een slaapkamer, living en eigen badkamer. In de junior suite zou je met z’n drietjes kunnen slapen aangezien er in de living ook een slaapbank is. In de meer luxe suites zou je eventueel met z’n vieren kunnen. In de luxe suite is ook maar 1 slaapkamer en de kids gaan dan op de slaapbank. Niet echt ideaal voor gezinnen maar wel voor als je met z’n tweetjes bent.  Bij het complex zit een fijn zwembad.  In de ochtend is er een gezond ontbijt (met veel uit eigen moestuin). Een kamer is niet goedkoop (prijzen vanaf €250 tot ongeveer €400/ €450 per nacht in het hoogseizoen.

Dit restaurant en hotel is het gehele jaar geopend dus ook in de wintermaanden! Op zondag is er de bekende Sunday Roast. Je zit dan tussen fireplaces en foodtrucks;-) in een geweldige tuin met een hele fijne ambiance.  Er is ook vaak een DJ en de kinderen vermaken zich daar prima. Ze kunnen daar rennen door velden en klimmen in bomen dus ideaal voor gezinnen om daar een hapje te gaan eten.

Casa Maca
Route

Adres: Can Palau De Dalt, s/n, 07800 Ibiza, Spanje

BOEK VIA BOOKING.COM

 

BOEK VIA ELIZA WAS HERE