Meet our new Mama Loves Ibiza contributor Renu!

Meet Renu!

Na een mooie fashion carrière in Nederland als onder andere fashion director bij Jackie Magazine en als internationaal stylist besloot Renu met haar gezin in 2012 te verhuizen naar Ibiza. Om hun drukke leven in Amsterdam even te ontvluchten was het te bedoeling om maar twee maanden te gaan maar de liefde voor Ibiza maakte dat zij bleven en daar zelfs nu wonen.

Ik kwam in contact met Renu en was meteen zo enthousiast over wat zij deed. Het raakte me echt op de manier over hoe gepassioneerd zij praatte over haar leven op Ibiza, over de Moeder & Dochter retreats welke zij organiseert, haar huis wat ze ook verhuurt als accommodatie. Zij ervaart Ibiza net zoals ik dat ik dat voel en dat gevoel was voor mij ook de reden waarom ik Mama Loves Ibiza ben gestart. Kortom ik ben heel trots op dat we met elkaar gaan samenwerken! Ben je ook benieuwd wat haar bewoog om naar Ibiza te gaan? Lees dan hier onder haar verhaal!

Wat maakt dat jullie zijn gaan wonen op Ibiza? 
De bedoeling was om een onbalans tussen werk en privé te doorbreken. Ons leven in Amsterdam was druk en de bedoeling was om voor een paar maanden naar Ibiza te gaan. Ons dochtertje was nog klein en ging nog niet naar school dus we vonden dat het kon. Alleen toen we op een koude herfstdag terugkwamen in Nederland besloten we op zoek te gaan naar een huis op Ibiza. Ik wilde meer tijd doorbrengen met ons dochtertje Skye. Ibiza heeft mijn kwaliteit van leven enorm veranderd. In Amsterdam werd ik geleefd door de drukte van alledag. Nu leef ik meer bewust en het tempo van het leven ligt hier lager. 

Wat houd je op Ibiza bezig en hoe ziet jouw leven er nu uit?
Ik ben nog steeds een gepassioneerd styliste maar ik ben geen workaholic meer. Verder werk ik nog steeds als styliste voor o.a. VOGUE maar ook op Ibiza. Ik ben stylist en verzorg ook de styling voor high-end boutique hotels. Ook heb ik een “coffeetable book” over Ibiza gemaakt. Het is een photography based boek waarbij je door de foto’s heen de emotie voelt van het pure, authentieke karakter en de sfeer van het eiland.  Ook run ik een production agency en mijn man is DJ waardoor hij ook werkt op Ibiza. Daarnaast verzorg ik samen met Liza enkele malen per jaar een Moeder & Dochter retreat in ons huis op Ibiza. Samen organiseren we een geweldig retreat wat uniek is in zijn soort. Alles staat in het teken in de verbinding met jou en je dochter. Re-connection met jezelf, je dochter, de prachtige natuur, samen met een groep gelijkgestemde vrouwen. Lees hier meer over het retreat.

Hoe ervaart jouw dochter het leven op Ibiza en wat is de invloed van het eiland op haar opvoeding?
Op Ibiza is meer het buitenleven buiten en de mooie natuur. Sky leeft zoals zoveel kinderen in het moment en is blij waar ze is. We brengen meer tijd met elkaar door en dat is heel waardevol en priceless. We onderhouden nauw contact met onze familie in Nederland. Daarnaast brengen we de zomermaanden juli en augustus in Nederland door waardoor ze het beste heeft van twee werelden. Het plattelandsleven op Ibiza en het stadsleven in Nederland. 

Wil je meer weten over het het Moeder & Dochter retreat? Klik hier voor meer info!

Het huis van Renu is te huur in Juli en Augustus en buiten deze maanden om is het mogelijk om een overnachting te boeken in één of meerdere kamers.

Klik hier voor het boeken van deze accommodatie of voor meer info!

[“55”]