Moderne Villa’s (Oost-Ibiza)

Deze moderne Villas in Santa Eulalia Ibiza zijn mijn favoriet. Deze mooie villa’s zijn gelegen in Santa Eulalia. Op het eerste gezicht zou je van de buitenkant niet zeggen dat achter de S’Argamassa Bar maar liefst 15 prachtige luxe villa’s verscholen liggen. Het zijn prachtige luxe villa’s, ideaal voor gezinnen!  Elke villa beschikt over een privé-zwembad en tuin dus je hebt daar helemaal je eigen plek. De villa’s zijn gebouwd in de typische Ibicenca-bouwstijl waardoor je al helemaal in de Ibiza-sfeer zit. De villa’s liggen mooi in het groen en ook kun je gebruik maken van een uitgebreide service zoals je ook hebt bij een hotel.
Zo is er een 24-uurs receptie. Dus wil jij tijdens je vakantie “ontzorgd” worden dan kan dat! Zij kunnen autoverhuur regelen of zelfs ontbijt of diner bezorgen. Het ontbijt en diner wordt bereid in het Tapas restaurant wat aan de voorzijde ligt. De tapas zijn werkelijk heerlijk. Ook als de villa’s wellicht wat boven je budget zijn dan is het alleen al leuk om bij de S’Argamassa Bar even tapas te eten (zit wel aan een geasfalteerde weg dus niet echt aan een strandje of zo maar ga je voor het eten dan is het zeker de moeite waard). De villa’s hebben allemaal 3 slaapkamers met een 2-persoonsbed en 3 badkamers.

De villa’s liggen in een nog redelijk (voor zover als dat kan op Ibiza:-)) onontdekt deel van het eiland en is nog vrij onbekend bij het grote publiek waardoor het niet zo super toeristisch is en daar houd ik eerlijk gezegd wel van! Het strand Cala Pada is op loopafstand. Het strand is niet erg groot en zeker niet het mooiste strand op Ibiza maar op zich prima. Vlakbij de villa’s zit ook de trendy strandclub Nikki Beach. Deze is op loopafstand. Op zich leuk om overdag een drankje te doen (is wel aan de prijs) en even te    koekeloeren:-). Ibiza stad is vanuit Santa Eulalia ongeveer 15/20 minuutjes rijden.

Vlakbij in de omgeving zijn er vele bezienswaardigheden van het eiland zoals de hippiemarkten van Es Canà en Las Dalias, de jachthaven en boulevard in Santa Eulalia en dit allemaal op ongeveer 10/15 min. rijden dus goed te doen.

Wij verzorgen boekingen voor deze prachtige villa’s. Vul het onderstaande formulier in voor beschikbaarheid en prijzen!

Afhankelijk van de periode maar in het laagseizoen al mogelijk vanaf  € 450,- per nacht. Ga je met 6 personen in het laagseizoen dan zit je al in deze prachtige villa voor € 75,- per persoon per nacht!

[“12”]